Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Aga Six Four: een compleet nieuwe kookervaring

Als u graag kookt dan kent u het belang van een goed fornuis in de keuken. Een heerlijk stukje vlees moet nou eenmaal op een andere temperatuur gegaard worden dan de appeltaart voor bij de koffie. Net op het moment dat u het volgende in de oven wilt doen ontstaat een probleem: het vorige gerecht is nog niet klaar! In gedachten ziet u het hele diner al in het water vallen. Had u nu maar een Aga Six Four met meerdere ovens gehad… Want een Aga Six Four heeft zes hoogwaardige kookpitten en vier op zich zelf staande ovens. Zelfs een hele uitgebreide maaltijd kunt u gelijktijdig bereiden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de bezetting van de oven.

Maak kennis met deze compleet nieuwe dimensie in koken: maak een afspraak bij Classic Cookers om de Aga Six Four uit te proberen. U zult versteld staan waar het Aga Six Four fornuis toe in staat is!


Aga Six Four: koken met pit

De Aga Six Four cooker is een ijzersterke investering die zich in korte tijd terug zal verdienen. Ongekende kookprestaties, uitgebreide mogelijkheden: vele koks staan te trappelen om het fornuis te proberen. Het fornuis heeft een bijzonder stijlvol uiterlijk; een Aga Six Four is leverbaar in vijftien prachtige kleuren. Zonder problemen past het design van de Aga Six Four dus in bijna iedere keuken. Ongeacht of uw keuken modern of traditioneel is ingericht.


Soorten Aga Six Four fornuizen

Iedere keuken is anders, iedere kok is anders. Sommige koks koken liever op gas, anderen zweren bij een keramische kookplaat. Vanzelfsprekend dat ook u specifieke eisen aan een fornuis hebt. De Aga Six Four is leverbaar met gaspitten of keramische kookplaat. De Aga Six Four op gas bevat zes hoogwaardige branders, waaronder een zeer krachtige wokbrander en regelbare brander van 5 kW. Op de Aga Six Four met keramische kookplaat maakt u de heerlijkste maaltijden in korte tijd. In beide modellen is een conventionele oven, een heteluchtoven, een sudderoven en een grill ingebouwd; de Aga Six Four is van alle gemakken voorzien.