AGA eR7 SERIE


Verkrijgbaar in verschillende kleuren…
Kleuropties zijn afhankelijk van het gekozen model.

Kleuropties R7 met drie ovens

Schermafbeelding 2021-02-16 om 15.52.51

Kleuropties R7 met drie ovens

Schermafbeelding 2021-02-16 om 15.56.23

 


Brandstof

  • Volledig elektrisch.

De veelzijdige Aga eR7-serie, vroeger de Total Control geheten, biedt de grootste flexibiliteit van de Aga warmteopslagfornuizen. Een cooker uit de eR7-serie kookt met dezelfde zachte stralingswarmte als de traditionele Aga-modellen, maar via het touch-screen bedieningspaneel kunnen de ovens en de kookplaten onafhankelijk van elkaar ingeschakeld worden.
De eR7 is er in een uitvoering met drie of met vijf ovens. De 3-oven eR7 is 100 cm breed, de 5-oven variant is 150 cm breed. Beide modellen beschikken over twee grote kookplaten: een hete plaat aan de linkerkant en een sudderplaat aan de rechterkant. De twee kookplaten kunnen onafhankelijk van elkaar en onafhankelijk van de ovens worden in- en uitgeschakeld.
Het 3-oven model bevat een braadoven, een bakoven en een kookoven. De drie gietijzeren ovens kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingeschakeld met behulp van het toch-screen bedieningspaneel. De eR7 met vijf ovens heeft daarnaast nog een hotcupboard die twee ovens bevat: een sudderoven en een warmhoudoven. Deze twee ovens kunnen met een knop worden ingeschakeld. Aan de bovenzijde van het 5-oven model bevindt zich een warmhoudplaat of, tegen meerprijs, een inductieplaat. De ovens van de Total Control kunnen ook op een sluimerstand gezet worden. Ze geven dan een zachte omgevingswarmte af en de opwarmtijd voor de ovens verloopt dan sneller.
De eR7 kan met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening geprogrammeerd worden voor twee kooksessies per dag, zeven dagen per week. Ook een handmatige bediening is mogelijk.
Zowel de drie- als de vijf-oven Dual kan worden uitgebreid met een module van 60 cm breed, voor nog meer kookmogelijkheden en flexibiliteit.