Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Aga: misstaat in geen enkele keuken

Al sinds 1922 vertrouwen miljoenen koks wereldwijd op de superieure prestaties van Aga fornuizen. De veelbesproken innovatieve gietijzeren kern is een efficiënte warmtebron: de kern zorgt er voor dat de verschillende losse ovens altijd op de juiste temperatuur zijn en het fornuis altijd gebruiksklaar is. Een Aga fornuis is dan ook een van de gemakkelijkste en meest veelzijdige fornuizen om maaltijden te bereiden. Moeiteloos kunt u grillen, roosteren, stomen, bakken, braden en nog veel meer! Raak ook overtuigd van Aga: bekijk de website of vraag direct meer informatie aan!


Waarom kiezen velen voor Aga?

Een fornuis van Aga is heel energiezuinig en praktisch in gebruik: de gietijzeren kern hoeft slechts eenmalig goed opgewarmd te worden en daarna slechts af en toe opnieuw verwarmd om de juiste temperatuur te behouden. Doordat de doorvoer van warmte erg regelmatig is wordt koken met een Aga fornuis leuk en eenvoudig; u zet snel een maaltijd op tafel zonder dat de smaak of de kracht van de ingrediënten verloren gaat. Of u nu een professionele keuken bezit, voor een grote groep mensen kookt of kookt voor een klein gezin: een Aga fornuis is overal op haar plek.


Een Aga fornuis voor iedere kok

Aga levert een complete lijn fornuizen met verschillende eigenschappen. Iedere kok is immers verschillend en heeft andere eisen aan het fornuis. Zo zijn er modellen met 2, 3 of meer ovens, maar ook Aga fornuizen met tot wel 6 hoogwaardige branders!

Classic Cookers levert de volgende modellen Aga fornuizen:


Aga Fornuizen met warmteopslag
Aga 2000 Special Edition
Aga Classic Special Edition
Aga Six Four
Aga Four Two
Aga S-Serie
Aga Masterchef systemen
Aga inbouwmodules


Ook voor u is er een Aga: Classic Cookers te Anna Paulowna verwelkomt u graag in de showroom voor een demonstratie. Zo vindt u altijd een fornuis dat past bij uw keuken en kookbehoefte. Klik op de button op deze pagina en neem contact met ons op voor een afspraak.