Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Aga Kettle: mooi en functioneel

Wie kent Aga niet van haar prachtige fornuizen? Al bijna honderd jaar koken vele koks wereldwijd de lekkerste maaltijden op Aga Cookers. Wist u dat Aga ook een veelzijdige serie van kookartikelen op de markt heeft gebracht om het maximale te halen uit het fornuis? De Aga Cookware collectie bevat vele prachtige pannen, onderzetters, braadblikken en accessoires voor uw Aga Cooker. Ook de Aga Kettle is onderdeel van deze serie. De Aga Kettle is een prachtig ontworpen ketel die perfect past bij het design van uw Aga Cooker. Met de Aga Kettle maakt u snel en eenvoudig een warme drank, of kookt u binnen een mum van tijd heet water voor andere doeleinden. De Aga Kettle geeft net dat beetje extra in uw keuken en maakt uw Aga Cooker helemaal af.


Aga Kettle: het allerbeste kookgerei

Aga heeft een assortiment aan handige keukenartikelen en gebruiksvriendelijke accessoires ontworpen met oog op kwaliteit, flexibiliteit en stijl. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Aga Kettle op alle gronden is getest om de beste resultaten en grootste duurzaamheid te kunnen garanderen. Koken met de Aga Kettle staat synoniem voor goed koken en genieten van het leven: de belangrijkste waarden van de gehele Aga Cookware collectie. Van Aga mag u alleen het allerbeste kookgerei verwachten.


Robuuste design Kettle van Aga

Gewone ketels hebben last van corrosie aan de binnenzijde door de hete stoom die ontstaat bij het verwarmen van het vocht. De Aga Kettle is uitgevoerd in slijtvaste materialen. U hebt dus geen last van viezigheden in het gekookte water. Omdat de Aga Kettle voorzien is van een dikke, massieve aluminium bodem kookt het water snel en gelijkmatig. Binnen korte tijd geniet u op de bank van een heerlijk bereide warme drank. We kunnen gerust zeggen dat de Aga Kettle is ontworpen en vervaardigd voor niets minder dan de beste resultaten.