Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Adres

Routebeschrijving

Bedrijventerrein Kruiswijk
De Lange Ring 16
1761 AS Anna Paulowna

Open op afspraak:
Tel: 0223-521981
info@classiccookers.nl

Vanuit de richting Amsterdam - Den Oever

U volgt de A7 tot afslag 13 Wieringerwerf. Op de rotonde derde afslag richting Slootdorp. Op de rotonde in Slootdorp tweede afslag richting Wieringerwaard/Anna Paulowna. In Anna Paulowna neemt u op de rotonde de tweede afslag en blijft deze weg volgen tot de spoorlijn. Over de spoorlijn gaat u direct linksaf het bedrijventerrein Kruiswijk op. Eind van deze weg rechtsaf. U bevindt zich nu op De Lange Ring. Wij zijn gevestigd op nummer 16.

Vanuit de richting Alkmaar - Den Helder

U volgt de N9 tot de afslag Schagen en Anna Paulowna. Over de brug gaat u meteen linksaf en volgt de borden richting Anna Paulowna. Doorrijden tot derde rotonde, hier linksaf slaan. U blijft deze weg volgen tot de spoorlijn. Over de spoorlijn gaat u direct linksaf het bedrijventerein Kruiswijk op. Eind van deze weg rechtsaf. U bevindt zich nu op De Lange Ring. Wij zijn gevestigd op nummer 16.

Vanuit Leeuwarden - Den Oever

U volgt de A7 tot Den Oever. Hier verlaat u de snelweg en volgt de borden richting Den Helder tot de Afslag Anna Paulowna. Doorrijden tot de rotonde. Hier gaat u rechtsaf en blijft u de weg volgen tot de spoorlijn. Over de spoorlijn gaat u direct linksaf en rechtdoor het bedrijventerein Kruiswijk op. U blijft deze weg volgen en gaat aan het einde rechtsaf. U bevindt zich nu op De Lange Ring. Wij zijn gevestigd op nummer 16.

Per openbaar vervoer zijn wij ook uitstekend te bereiken!