Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Aga fornuizen: een must have voor iedere serieuze kok

Wie ooit op een Aga gekookt heeft wil niet meer anders: Aga fornuizen zijn veilig, krachtig en prachtig in iedere keuken. Of u nu een topkok bent of voor uw gezin kookt. Aga fornuizen behouden het vocht, de smaak, structuur en de kracht van de gerechten. Ook als er eens iemand later thuis komt. De veelzijdige Aga fornuizen van Classic Cookers beschikken over meerdere ovens met elk hun eigen temperatuur. Zonder uitdroging kunt u een maaltijd warm houden tot uw gasten arriveren. Ze zullen smullen van uw kookcreaties!


De veelzijdigheid van Aga fornuizen

Aga fornuizen zijn al bijna honderd jaar de standaard in vele keukens wereldwijd. En dat is niet zomaar; het is bijzonder eenvoudig om welk gerecht dan ook te bereiden op één van de veelzijdige Aga fornuizen. Grillen, bakken, koken, braden: Aga fornuizen kunnen het aan. Niets smaakt beter dan een maaltijd uit een echte Aga. Classic Cookers, gevestigd te Anna Paulowna, heeft vele modellen Aga fornuizen voor iedere soort keuken: of u nu een klein appartement bewoont of beschikt over zeeën van ruimte. Bekijk de modellen Aga fornuizen en maak direct een afspraak voor een kookdemonstratie!


Soorten Aga fornuizen

Aga fornuizen zijn ijzersterke, duurzame investeringen. De levensduur van Aga fornuizen ligt veel hoger dan bij traditionele fornuizen. Menig Aga fornuis gaat meer dan 20 jaar mee! Het fornuis bestaat voornamelijk uit hergebruikt ijzer en is zuinig met energie. Zo denkt u ook nog eens aan het milieu als u een Aga fornuis aanschaft. Aga fornuizen worden in vijftien moderne en traditionele kleuren geleverd. Er is altijd wel een kleur of model dat in uw keuken past.

Classic Cookers levert de volgende modellen Aga fornuizen:


Traditionele Aga fornuizen met warmteopslag
S-serie Aga Fornuizen (Six Four & Four Two)
Aga Masterchef
Aga Modules


Maak een afspraak bij Classic Cookers en wij laten u zien waarom Aga al vele jaren tot de top van fornuizen behoort.