Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Een Aga Fornuis maakt uw keuken helemaal af

Al bijna honderd jaar is het Aga fornuis een daverend succes in menig keuken. De intense, gelijkmatige verwarming van uw maaltijd, de eenvoudige bediening en het prachtige uiterlijk van het Aga fornuis zijn slechts enkele van haar veel geprezen eigenschappen. Geen wonder dat miljoenen koks wereldwijd dagelijks vertrouwen op de kracht van een Aga fornuis in de keuken! Maar u hoeft echter geen vier sterren kok te kunnen zijn om te kunnen genieten van uw eigen Aga fornuis: het fornuis is zeer eenvoudig te bedienen; zelfs onervaren koks kunnen prima overweg met het systeem. Classic Cookers te Anna Paulowna heeft dus ook voor uw keuken het perfecte Aga fornuis.

Een Aga fornuis past in iedere keuken

Of u nu dagelijks voor een gezin van tien mensen moet koken of dat u eten bereidt voor een eenpersoonshuishouden; een Aga fornuis past in iedere keuken. Van bakken tot braden, van grillen tot toasten: een Aga fornuis is als het ware tien apparaten in één. Het fornuis is altijd klaar voor gebruik; de efficiënte gietijzeren kern houdt de warmte vast en blijft standaard op een temperatuur van 230°C, zonder onnodig energie te verspillen. De collectie fornuizen is erg uitgebreid: er is een Aga fornuis met drie, vier of meer ovens, maar ook een Aga fornuis met kleinere afmetingen. Ook als uw keuken dus niet zo groot is, is er een Aga fornuis dat koken leuker, fijner, veiliger en gemakkelijker zal maken.


Classic Cookers: uw nieuwe Aga fornuis

Voordat u een ijzersterke investering doet in een duurzaam Aga fornuis wilt u natuurlijk alles weten over de functionaliteiten en mogelijkheden van het apparaat. Wat is er dan beter om het Aga fornuis uit te proberen? Graag nodigen wij u dan ook uit in onze showroom voor een demonstratie. Eén van onze medewerkers vertelt u alles over het Aga fornuis van uw keuze en legt u graag de mogelijkheden voor. Maak snel een afspraak via de button op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.