Leef beter

Eet beter

Kook beter

Proef beter

Aga cookers: serieus koken

Als u graag kookt dan vindt u het vast ook belangrijk om een maaltijd te bereiden zonder smaak-, vocht- of warmteverlies. Aga cookers, al bijna honderd jaar de standaard in vele keukens wereldwijd, zijn nu ook beschikbaar voor thuiskoks die net dat beetje meer van hun keuken vragen. De betrouwbare, stijlvolle en uitstekend presterende Aga cookers bieden u veel mogelijkheden om in een handomdraai een veelzijdige, lekkere en warme maaltijd op te dienen. Elke zelfrespecterende kok hecht veel waarde aan het materiaal waar mee gekookt wordt. Hoe goed is uw fornuis eigenlijk? Doe de test in de showroom van Classic Cookers en raak overtuigd van de kracht en schoonheid van Aga Cookers.


Waarom Aga Cookers?

Heeft u al eens op één van de verschillende modellen Aga Cookers gekookt? Dan kent u vast de kwaliteiten van 's werelds bekendste fornuis. Koken, bakken, braden, stomen, grillen… wat kunnen Aga Cookers eigenlijk niet? Maar u hoeft geen topkok te zijn om goed te kunnen koken met Aga Cookers: de cookers zijn uitermate eenvoudig te bedienen en altijd gebruiksklaar. Hoe dat kan? De efficiënte gietijzeren kern houdt de warmte in de Aga Cookers op energiezuinige manier vast op een temperatuur van 230°C, zodat u direct aan de slag kunt.


Aga Cookers voor iedere keuken

Aga Cookers zijn in vele prachtige modellen en kleuren leverbaar. Er zijn zelfs Aga Cookers met tot wel vier ovens! Kent u een cooker die het voorgerecht, hoofdgerecht én desert tegelijk kan bereiden? Moet u zich eens voorstellen hoe makkelijk koken wordt met een van de fantastische Aga Cookers in de keuken! Of u nu een grote keuken bezit of in een kleine ruimte moet koken: ook voor uw keuken zijn er Aga Cookers beschikbaar. Classic Cookers te Anna Paulowna laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Bekijk de website, of maak direct een afspraak via de button op de pagina.