XXL-modellen


De Big Green Egg XXL was in eerste instantie geproduceerd om te presenteren op beurzen, maar bleek daar zo populair dat hij in de productie werd genomen. De Big Green Egg XXL is een limited edition model dat alleen verkrijgbaar is bij geselecteerde dealers over de hele wereld. De XXL is vooral te adviseren wanneer u voor grote groepen kookt zoals bij barbecuepartijen of catering. Deze Egg biedt een ultieme kookervaring met zijn kookoppervlak van 74 cm. Om u een visuele voorstelling te geven; in de XXL past zelfs één heel varken. De XXL is een model wat met zijn grootte enorme indruk zal maken op u gasten! Van de XXL is er één soort model beschikbaar.

Er is misschien maar één model beschikbaar, maar dat model komt als een uitgebreide set. De XXL op deze website wordt geleverd met speciale afdekhoes en onderstel. De afdekhoes beschermt uw Egg zonder deze te verstikken doordat de hoes een ventilerende werking heeft. De afdekhoes zorgt er daarnaast voor dat u de Egg zonder problemen ook in de winter buiten kunt laten staan; wel zo handig bij deze enorme Egg! Verder krijgt u een gratis onderstel bij uw XXL. Hiermee kunt u uw XXL Egg zonder moeite op een prettige werkhoogte zetten. Verder is het onderstel voorzien van verrijdbare wielen met rem zodat u zich tijdens het koken geen zorgen hoeft te maken dat uw Egg niet op de juiste plek blijft staan, maar kunt u hem tegelijkertijd wel verplaatsen.

Deze modellen worden voor u op de juiste plaats geleverd en gemonteerd zonder dat u daar extra voor hoeft te betalen. Dan hoeft u zich niet meer te bekommeren over het gewicht van deze enorme Egg, maar alleen over wat voor lekkers u er straks allemaal op zal gaan maken voor u en uw gasten. Een ding is zeker; deze reus zal niet ongezien blijven en leuke reacties opleveren!