Aga R7-serie


Verkrijgbaar in verschillende kleuren…
Kleuropties zijn afhankelijk van het gekozen model.

Kleuropties R7 met drie ovens
Schermafbeelding 2021-02-15 om 15.38.02

Kleuropties R7 met vijf ovens
Schermafbeelding 2021-02-15 om 15.37.26

 


Brandstof

  • Volledig elektrisch.

De Aga R7-serie, voorheen de Dual Control geheten, biedt alles wat de traditionele Aga’s zo speciaal maakte, maar met een lager energieverbruik. Deze cooker is er in een uitvoering met drie of met vijf ovens. De R7 met 3-ovens is 100 cm breed, de 5-oven variant is 150 cm breed. Beide modellen beschikken over twee grote kookplaten: een hete plaat aan de linkerkant en een sudderplaat aan de rechterkant. De twee kookplaten kunnen onafhankelijk van elkaar en onafhankelijk van de ovens worden in- en uitgeschakeld.
De ovens van de R7 worden tegelijkertijd verwarmd. Ze kunnen tot de normale temperatuurstand worden verwarmd, maar ze kunnen ook op een energiezuinige Eco-stand worden gezet. De R7-serie biedt ook nog twee extra temperatuurstanden: een stand die 10 °C hoger ligt dan de normale temperatuurstand en een stand die 10 °C lager ligt dan normaal. Zowel op de normale stand als op de energiezuinige Eco-stand kun je blijven genieten van de zachte omgevingswarmte die de Aga afgeeft. Wil je in de zomer de ovens liever uitschakelen, dan zijn altijd de kookplaten nog beschikbaar om op te koken.
De R7 met drie ovens heeft een braadoven, een bakoven en een kookoven. Het model met vijf ovens heeft daarnaast nog een hotcupboard die twee ovens bevat: een sudderoven en een warmhoudoven. Deze twee ovens zijn onafhankelijk van de rest van de cooker met een knop in- en uit te schakelen. Het model met vijf ovens bevat naar keuze een warmhoudplaat of een inductieplaat met één zone.
Zowel de drie-oven R7 als het vijf-ovenmodel kan worden uitgebreid met een module van 60 cm breed, voor nog meer kookmogelijkheden en flexibiliteit.