AGA CITY60


Verkrijgbaar in verschillende kleuren…
Kleuropties zijn afhankelijk van het gekozen model.

 


Verkrijgbaar in de volgende brandstoftypen…
Brandstoftypen variëren per gekozen model. Klik op het product voor meer gedetailleerde informatie.

electric
electric

De nieuwe AGA City60 geeft iedereen, ongeacht waar u woont of het oppervlakte van uw keuken, de mogelijkheid om de perfect passende AGA te vinden.

De nieuwe AGA City60 biedt alles wat u van een AGA verwacht, maar in een kleinere, stadsvriendelijke verpakking. Dit nieuwe AGA-fornuis is slechts 60cm breed – dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje – en daarmee uitermate geschikt voor kleinere ruimtes.

Net als alle andere iconische AGA-fornuizen is de City60 vervaardigd uit gietijzer en wordt tijdens het koken gebruik gemaakt van stralingswarmte. Hierdoor smaakt het eten nog lekkerder doordat al het goede behouden blijft.

De nieuwe AGA City60 is verkrijgbaar in twee stijlen – een strak, eigentijds design en een traditioneel ontwerp.

De City60 heeft twee ovens voor bakken, braden en sudderen en een kookplaat waarop u gerechten kunt koken en sudderen. Bovendien hoeft u, dankzij de optionele programmeerfunctie, niet te wachten tot het fornuis is opgewarmd.

In de winter kunt u genieten van die aangename AGA-warmte in de keuken en in de zomer kunt u uw AGA City60 aan- en uitzetten wanneer u dat wilt.

De AGA City60 is hét bewijs dat u niet op het platteland hoeft te wonen, een hond hoeft te hebben of een landbouwer moet zijn om van een AGA te kunnen genieten.