Small-modellen


Heeft u uw oog laten vallen op een Big Green Egg Small, dan heeft u verschillende keuzes wat betreft de Small Modellen. De Small modellen van de Big Green Egg zijn heel compact maar kunnen ruim 2,5 kilo vlees bakken. Alle Small modellen hebben een diameter van 33 centimeter. Indien u met een groep van zes personen bent, is de Big Green Egg Small een fantastisch model voor u. Echter, de Small modellen worden in verschillende uitvoeringen gemaakt. U kunt op deze website drie verschillende Small modellen bestellen. De Big Green Egg Small is het kleinste model waarin u ook een zogenoemde plate setter in kunt gebruiken.

Small Model zonder onderstel
Het Small model zonder onderstel is het goedkoopste model van de Big Green Egg Small. Dit model kunt u op deze website kopen voor €795,00. Dat is inclusief de btw. Dit model heeft, net zoals de andere Small modellen, een diameter van 33 centimeter waarop u tot 3 kilo vlees kunt bakken of braden.

Small Model met onderstel
Naast het Small model zonder onderstel is er uiteraard ook nog een Small model met onderstel. Het onderstel dat u bij het Small model krijgt bestaat uit een vierpoot op wielen. Op die manier is het dus ontzettend praktisch om uw Big Green Egg snel en moeiteloos te verplaatsen.