AGA TOTAL CONTROL


Verkrijgbaar in verschillende kleuren…
Kleuropties zijn afhankelijk van het gekozen model.

 


Verkrijgbaar in de volgende brandstoftypen…
Brandstoftypen variëren per gekozen model.

electric
electric

De AGA Total Control is een AGA warmte-opslag fornuis met meer flexibiliteit. Een Brits icoon in een vernieuwd jasje klaar voor de 21ste eeuw.

Stond een AGA fornuis altijd aan, de introductie van de AGA Total Control brengt hier verandering in.

Ze zien er hetzelfde uit als een traditioneel AGA-fornuis en het eten wordt gekookt met dezelfde stralingswarmte. Maar onder de geëmailleerde gietijzeren buitenkant ligt een state-of-the-art technologie.

Dankzij deze nieuwe techniek kan de nieuwe generatie elektrische AGA Total Control fornuizen aan en uit worden gezet met één druk op de knop. En dankzij de snelle opwarming is de AGA Total Control volledig flexibel.

Met dit bedieningspaneel kunnen de kookplaten en ovens individueel worden bediend. Met het bedieningspanel kunt u ook instellen dat de oven zeven dagen per week, een of twee keer per dag, automatisch inschakelt.

U kunt nog steeds genieten van die bijzondere AGA-warmte in de winter terwijl u het energieverbruik beheerst. In de zomermaanden kunt u ervoor kiezen het AGA-fornuis uit te zetten en te koken met individuele kookplaten en ovens wanneer u deze nodig heeft.